Konferansier

 1. Mona Grudt

  mona_grudt

  Mona Grudt ble kåret til Miss Universe i 1990 og er i dag en ettertraktet fotomodell. Hun er også redaktør av bladet Ditt Bryllup og gjør en rekke oppdrag som programleder for TV. Sammen med Marvin Wiseth er Mona konferansier under Tæl-prisen som deles ut to ganger i året.

 2. Marvin Wiseth

  marvin_wiseth

  Marvin Wiseth var ordfører i Trondheim fra 1990 til 1998. I dag er han informasjonsdirektør for Sparebank 1 Midt Norge. Sammen med Mona Grudt var han konferansier under Tæl-prisen, som Streetlights grunnlegger Erlend Johannesen vant i 2008. Marvin er en av Streetlights fremste ambassadører og engasjerer seg sterkt for barnehjemmet.

Medvirkende

 1. Heidi Gjermundsen Broch

  heidi_gb

  Heidi Gjermundsen Broch er en kjent sanger og skuespiller, utdannet ved Statens Teaterskole og Liverpool Institute of Permforming Arts. Heidi har i mange år arbeidet ved Det Norske Teater i Oslo, hvor hun har spilt i både teateroppsetninger og musikaler som Eg elskar deg, Next to Normal, Which Which, An-Magritt og Bør Børson. Hun har i tillegg hatt hovedrollen i Mamma Mia ved Folketeatret og gitt ut flere CD’er.

 2. Paul Ottar Haga

  Paul Ottar Haga har gjennom årene blitt godt kjent for de fleste gjennom teater-, TV-, og musikaloppsetninger. Han er ansatt ved Det Norske Teater og har vært tildelt sentrale roller i utallige og velkjente stykker: Den fjerde nattevakt, Bør Børson jr., Which Which, Peer Gynt, Les Miserables, Spelet om Heilag Olav, Jul i Blåfjell m.fl.

 3. Tore Johansen

  tore_johansen

   

  Tore Johansen er skuespiller og vokalist. Han er best kjent fra The Travellin’ Strawberries som skapte The Julekalender i 1994, men også fra gruppen Difference. Han har hatt flere roller ved Trøndelag Teater, blant annet i Les Miserables og i musikalen Markus & Julie. Nok et engasjement er medlemskapet i sang-trioen To tenorer og en te’ der han deler scene med Stephen Brandt-Hansen og Erik Wenberg Jacobsen.

  http://www.youtube.com/watch?v=orbcz60kbGA

 4. Erik Wenberg Jacobsen

  erik_w

   

  Erik Wenberg Jacobsen er, sammen med Trine Wenberg Svensen, kunstnerisk ansvarlig for konserten Gatelys. Han bemerker seg som en av Norges fremste musikalstjerner og har erfaringer fra Oslo Nye Teater, Agder Teater, Det Norske Teateret, Trøndelag Teater, Riksteateret, GøteborgsOperan, Østfold Teater, Olavsfestdagene og Opera Bergen.  Noen av hans største roller har vært Jean Valjean i Les Miserablés, Tevye i Spellemann på taket, Magaldi og Che i Evita, Judas i Jesus Christ Superstar, Roger i Rent og Tony i West Side Story.  Jacobsen er kjent fra flere TV- og radioproduksjoner som Beat for Beat, Melodi Grand Prix og Piano Piano, han har vært solist med flere orkestere, og er en del av suksesstrioen To Tenorer – og en te’..

  http://www.youtube.com/watch?v=3l-phUGtFus

 5. Mari Haugen Smistad

  mari_sh

  Mari Haugen Smistad er en 26 år gammel sanger, skuespiller og musikalartist  fra Trondheim. Hun har sin utdannelse fra Teaterhøyskolen i Gøteborg og Bårdarakademiet i Oslo. Mari gjorde sin hovedrolledebut som Wendla i Spring Awakening på Värmlandsoperan i Karlstad i 2008 og i 2010 spilte hun Ilse i samme forestilling på Trøndelag Teater. De fleste kjenner henne som Scaramouche i Queenmusikalen We Will Rock You som gikk i Stockholm og på Folketeatret i Oslo 2010/2011. Nå spiller hun Jenny i Tolvskillingsoperaen på Trøndelag Teater og våren 2012 blir hun å se som Geanie i Hair samme sted

 6. Camilla Stenhoff Vist

  Camilla Stenhoff Vist har studert ved Norges musikkhøgskole, og deretter ved både Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Opera akademiet i København. I løpet av sin tid ved operaakademiet har hun vært solist med flere av Danmarks store orkestre. Deriblant Odense symfoniorkester, det Kongelige Kapell, og Sjællands symfoniorkester. Siden sin avgangseksamen i 2010 har hun jobber som frilans operasanger med base i København.

 7. Evy Kasseth Røsten

  Evy Kasseth Røsten har jobbet som freelancer siden 2000.  Hun har gjort teaterroller som “Rødnissejenta” i “Jul i Blåfjell”, “Pippi Langstrømpe”, “Kristin Lavransdatter”. Hun har også dratt i gang et gruvespel i hjembygda, Malm, “Eplene i Messehagen”. På film og tv har hun bl.a vært med i “Hawaii.Oslo”, “Død Snø,” “Sammen” og  “Seks som oss”. I høst har hun vært og sett på Tv3 i Fangene på Fortet. Høsten 2012 vil du se henne i tv-serien “Dauinger”.

 8. Erik Hegdal

   

  Erik Hegdal er komponist og utøvende musiker på saksofon. Han har vært kunstnerisk leder for Trondheim Jazzorkester, utgitt ikke mindre enn 16 album med 6 ulike ensembler og komponert flere verk, blant annet for Trondheim Symfoniorkester

 9. Tacloban barnekor v/Ingunn Korsvik og Amanda Rehaug

  Streetlight på Filippinene har i høst fått besøk av to frivillige jenter fra Norge. Ingunn og Amanda forbereder, sammen med barna fra barnehjemmet og studiesenteret, et bidrag som vil framføres under konserten.

 10. Røros Barnegospel v/Hanne Hauge

  Røros Barnegospel ble startet høsten 2005. Koret består av 30 barn fra 5 til 10 år, og har øvelse en gang i uken. Røros Barnegospel har deltatt på mange arrangement på Røros; 17. mai -show, sang på Julemarkedet og i Messehallen under Rørosmartnan, samt på ulike tilstelninger i kirkelig regi. I høst jobber koret med en CD-innspilling, og vil bidra med låter fra denne under konserten.

 11. Erlend Johannesen

  Erlend Johannesen fra Trondheim reiste til Filippinene i 2002 som 20-åring. I byen Tacloban startet han barnehjemmet Streetlight, for å hjelpe barn bort fra en vanskelig hverdag på gata. I dag er Erlend styreleder for Streetlight. Hans kone Neva er daglig leder, og sammen arbeider de hver dag for å gi barna en trygg hverdag på barnehjemmet og studiesenteret. Erlend var nominert til Årets Trønder i 2007 og 2008. I 2008 vant han TÆL hederspris.

 12. Lina Reinsbakken

  lina_reinsbakken

  Lina Reinsbakken er en internasjonalt utdannet og anerkjent fotograf som har holdt utstillinger både i Trondheim, Monaco, London, New York og Canada. I flere av sine verk, som omfatter både maler- og fotokunst, har hun valgt å fokusere på hverdagen til gatebarn i Tacloban på Filippinene. Hun har portrettert Erlend, som er grunnleggeren av Streetlight, samt flere av barna ved barnehjemmet. Linas bilder vises via nok en utstilling i forbindelse med Gatelys, og alle inntekter vil uavkortet gå til Streetlight.

 13. Trond Hustad

  trond_hustad

  Trond Hustad er en erfaren og allsidig frilanspianist og -komponist. Han har vært kapellmester under flere oppsetninger ved Trøndelag Teater, som Les Miserables, Markus & Julie, Bør Børson og Spelemann på taket. Trond har i mange sesonger briljert som huspianist i Tore på Sporet på NRK, samt jobbet for Stage Dolls og The Travellin’ Strawberries.

 14. Tomas Glans

  tomas_glans

  Tomas Glans er regissør, koreograf og kostymedesigner. Han har stått for en rekke koreografier under oppsetninger i Norge og Skandinavia forøvrig. Stykker som Bør Børson JR, Chicago, Hairspray og Markus & Julie er velkjente navn. Tomas har også hatt koreografisk ansvar under flere TV-programmer som Gullfisken på TV 2, So you think you can dance og Grease på TVNorge.

 15. Rolv Olav Eide

  Frikar, Rikskonsertene, Tord Gustavsen, Terje Isungset og Tine Thing Helseth er noen som hittil har vært Rolv Olavs samarbeidspartnere. Han tok sin utdannelse ved jazzlinja ved Trøndelag Musikkonservatorium og jobber som trommelærer på Toneheim Folkehøgskole.

 16. Hilde Gimse

  Etter utdannelsen fra Østlandets Musikkonservatorium, har Hilde Gimse fått bred erfaring som medlem av Nord-norsk Strykekvartett, Trondheimsolistene og Trondheim Jazzorkester. Hun er nå 3.konsertmester i Trondheim Symfoniorkester.

 17. Ole Wuttudal

  Med hovedfag i musikk fra Norges Musikkhøyskole har Ole Wuttudal gjort seg bemerket som medlem av Trondheim Symfoniorkester og Trondheimsolistene. Han arbeider også som lærer ved Institutt for musikk ved NTNU.

 18. Cecilie Koch

  Cecilie Koch er produsent og utøvende cellist.  Hun har hovedfag i musikk fra Norges Musikkhøgskole. Til daglig jobber Cecilie som cellist i Trondheim Symfoniorkester og TrondheimSolistene. Har vært stipendiat i Oslo Filharmoniske Orkester og jobbet som timelærer ved Institutt for musikk, NTNU, og som produsent i TrondheimSolistene.

 19. Erik Hegdal

  Erik Hegdal er komponist og utøvende musiker på saksofon. Han har vært kunstnerisk leder for Trondheim Jazzorkester, utgitt ikke mindre enn 16 album med 6 ulike ensembler og komponert flere verk, blant annet for Trondheim Symfoniorkester.

 20. Liv Trondsetås

  Liv Trondsetås var Primarius i Trondheim Symfoniorkesters strykekvartett. Hun har utdannelse fra Østlandets Musikkonservatorium og Musikkhøyskolen i Wien, samt gått i lære hos Arve Tellefsen. I dag jobber hun i Trondheim Symfoniorkester

 21. Erlend Smalås

  Erlend Smalås er bassist og frilansmusiker i Trondheim. Han har i et tiår medvirket i en rekke teateroppstillinger med Cirka Teater, Trøndelag Teater, Det Norske Teater, Oslo Nye, Torshovteatret og Nord-Trøndelag Teater

 22. Jarle Bernhoft

  jarle_bernhoft

   

  Jarle er Streetlight sin store ambassadør. Han spiller for en fullsatt Grieghall denne kvelden, men vil bidra på sin egen måte. Jarle Bernhoft er sanger, multiinstrumentalist, komponist og tekstforfatter. Han høster i dag stor suksess med albumet Solidarity Breaks, som nå har ligget 31 uker på VGs topp 40. I tillegg til å ha turnert Norge, Europa og USA med sitt nye album, har Jarle gjort seg kjent bl.a. under Gullfisken på Tv2 og minnemarkeringen for 22. juli i Oslo Domkirke. Jarle har skrevet låten Streetlight, og har også tidligere opptrådt på konserter til inntekt for denne organisasjonen.

  http://www.youtube.com/watch?v=vIAZtdTgsWU